Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Ye Liu
Ye Liu
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Jilin, Çin
  • Doğum Tarihi:  23.03.1978 (41 yıl önce)
  • Burcu:  Koç
  • Boyu:  1.86 m

Ye Liu Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Jie jiu Wu xian sheng
Saving Mr. Wu
2015 Suç Oyuncu 6,7 9
Police Story
İntikam Saati
2013 Aksiyon Oyuncu 6,1 92
Wang de cheng yan
The Last Supper
2012 Aksiyon Oyuncu 5,9 1
Bo chi tung wah
Son Çağrı
2008 Aksiyon Oyuncu 6,6 7
Man cheng jin dai huang jin jia
Altın Çiçeğin Laneti
2006 Dram Oyuncu 7,0 2

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)