Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Woo-sung Jung
Woo-sung Jung
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Seoul, Güney Kore
  • Doğum Tarihi:  20.03.1973 (46 yıl önce)
  • Burcu:  Balık
  • Boyu:  1.87 m

Woo-sung Jung Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Inrang 2018 Aksiyon Oyuncu 5,5 5
Sin-ui Hansu
The Divine Move
2014 Suç Oyuncu 6,7 4
Gam-si-ja-deul
Gizli Takip
2013 Aksiyon Oyuncu 7,2 12
Jianyu
Katiller Devri
2010 Aksiyon Oyuncu 6,9 15
Nae meorisokui jiwoogae
Hatırlanılacak Bir Anı
2004 Romantik Oyuncu 8,2 34

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)