Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
William Mapother
William Mapother
  • Gerçek İsmi:  William Reibert Mapother Jr.
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Louisville, Kentucky, ABD
  • Doğum Tarihi:  17.04.1965 (54 yıl önce)
  • Burcu:  Koç
  • Boyu:  1.85 m

William Mapother Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Tell Me How I Die
Ölümcül Deney: Dejavu
2016 Gerilim Oyuncu 5,0 13
The Atticus Institute
Atticus Enstitüsü
2015 Korku Oyuncu 5,5 44
Static 2012 Gerilim Oyuncu 5,4 3
Another Earth
Başka Bir Dünya
2011 Dram Oyuncu 7,0 95
The Grudge
Garez
2004 Korku Oyuncu 5,9 5

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)