Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Viola Davis
Viola Davis
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Saint Matthews, South Carolina, ABD
  • Doğum Tarihi:  11.08.1965 (54 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.65 m

Viola Davis Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Widows
Dul Kadınlar
2018 Suç Oyuncu 7,2 10
Fences 2016 Dram Oyuncu 7,2 51
Suicide Squad
İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Oyuncu 6,1 2844
Lila & Eve 2015 Dram Oyuncu 5,8 29
Blackhat
Hacker
2015 Suç Oyuncu 5,4 178
The Disappearance of Eleanor Rigby: Them
Aşkın Halleri
2014 Romantik Oyuncu 6,3 46
Get on Up 2014 Biyografi Oyuncu 6,9 51
The Disappearance of Eleanor Rigby: Her 2013 Romantik Oyuncu 6,9 33
The Disappearance of Eleanor Rigby: Him 2013 Romantik Oyuncu 6,9 32
Prisoners
Tutsak
2013 Suç Oyuncu 8,1 290
Beautiful Creatures
Muhteşem Yaratıklar
2013 Fantastik Oyuncu 6,2 118
Won't Back Down
Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Oyuncu 6,5 3
Extremely Loud & Incredibly Close
Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Oyuncu 6,9 33
The Help
Duyguların Rengi
2011 Dram Oyuncu 8,1 167
Eat Pray Love
Ye Dua Et Sev
2010 Romantik Oyuncu 5,8 114
Knight and Day
Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Oyuncu 6,3 178
Nights in Rodanthe
Sevgi Fırtınası
2008 Romantik Oyuncu 6,0 1

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)