Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Victor Salva
Victor Salva
  • Gerçek İsmi:  Victor Ronald Salva
  • Mesleği:  Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Martinez, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  29.03.1958 (61 yıl önce)
  • Burcu:  Koç

Victor Salva Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Jeepers Creepers 3
Kabus Gecesi 3
2017 Korku Yönetmen 4,1 5
Haunted
Kara Ev
2014 Korku Yönetmen 4,7 23
Peaceful Warrior
Dingin Savaşçı
2006 Spor Yönetmen 7,3 141
Jeepers Creepers II
Kabus Gecesi 2
2003 Korku Yönetmen 5,6 54
Jeepers Creepers
Kabus Gecesi
2001 Korku Yönetmen 6,2 61
Powder
Harika Çocuk
1995 Dram Yönetmen 6,6 9

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)