Victor Salva
Victor Salva
  • Gerçek İsmi:  Victor Ronald Salva
  • Mesleği:  Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Martinez, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  29.03.1958 (61 yıl önce)
  • Burcu:  Koç

Victor Salva Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Jeepers Creepers 3
Kabus Gecesi 3
2017 Korku Yönetmen 4,1 5
Haunted
Kara Ev
2014 Korku Yönetmen 4,7 23
Peaceful Warrior
Dingin Savaşçı
2006 Spor Yönetmen 7,3 141
Jeepers Creepers II
Kabus Gecesi 2
2003 Korku Yönetmen 5,6 54
Jeepers Creepers
Kabus Gecesi
2001 Korku Yönetmen 6,2 61
Powder
Harika Çocuk
1995 Dram Yönetmen 6,6 10

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)