Vera Farmiga
Vera Farmiga
  • Gerçek İsmi:  Vera Ann Farmiga
  • Mesleği:  Aktris, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Passaic County, New Jersey, ABD
  • Doğum Tarihi:  05.08.1973 (46 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.70 m

Vera Ann Farmiga (d. 6 Ağustos 1973, Essex County, New Jersey), ABD'li aktris.
Vera Farmiga Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Annabelle 3: Comes Home 2019 Korku Oyuncu 6,1 9
Godzilla: King of the Monsters
Godzilla: Canavarlar Kralı
2019 Bilim Kurgu Oyuncu 6,6 15
Captive State
İstila Altında
2019 Bilim Kurgu Oyuncu 7,2 37
The Front Runner
Baş Aday
2018 Biyografi Oyuncu 6,4 1
The Commuter
Yolcu
2018 Aksiyon Oyuncu 6,3 48
The Conjuring 2
Korku Seansı 2
2016 Korku Oyuncu 7,4 512
Special Correspondents 2016 Komedi Oyuncu 5,8 29
The Judge
Yargıç
2014 Dram Oyuncu 7,4 674
At Middleton 2013 Romantik Oyuncu 6,5 17
The Conjuring
Korku Seansı
2013 Korku Oyuncu 7,5 2271
Goats 2012 Gizem Oyuncu 5,9 5
Safe House
Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Oyuncu 6,8 141
Higher Ground
Üst Mertebe
2011 Dram Yönetmen 6,3 1
Higher Ground
Üst Mertebe
2011 Dram Oyuncu 6,3 1
Source Code
Yaşam Şifresi
2011 Bilim Kurgu Oyuncu 7,5 768
Up in the Air
Aklı Havada
2009 Dram Oyuncu 7,4 68
Orphan
Evdeki Düşman
2009 Gerilim Oyuncu 7,0 86
The Boy in the Striped Pyjamas
Çizgili Pijamalı Çocuk
2008 Dram Oyuncu 7,8 27
Nothing But the Truth
Gizli Gerçekler
2008 Gerilim Oyuncu 7,2 36
Running Scared
Kaçış
2006 Aksiyon Oyuncu 7,4 7
The Manchurian Candidate
Mançuryalı Aday
2004 Gerilim Oyuncu 6,6 50

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)