Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Tyrese Gibson
Tyrese Gibson
  • Gerçek İsmi:  Tyrese Darnell Gibson
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Watts Quarters, Los Angeles, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  29.12.1978 (41 yıl önce)
  • Burcu:  Oğlak
  • Boyu:  1.84 m

Tyrese Gibson Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
I Am Paul Walker 2018 Belgesel Oyuncu 7,8 11
The Fate of the Furious
Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu 6,7 167
Furious 6
Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Oyuncu 7,1 2916
Fast Five
Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Oyuncu 7,3 2128
Legion
Kıyamet Melekleri
2009 Fantastik Oyuncu 5,2 99
Transformers: Revenge of the Fallen
Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Oyuncu 6,0 2119
Death Race
Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Oyuncu 6,4 172
Transformers 2007 Aksiyon Oyuncu 7,1 1573
Four Brothers
Dört Kardeş
2005 Aksiyon Oyuncu 6,9 14
Flight of the Phoenix
Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Oyuncu 6,1 36
2 Fast 2 Furious
Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Oyuncu 5,9 703

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)