Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Tony Shalhoub
Tony Shalhoub
  • Gerçek İsmi:  Anthony Marcus Shalhoub
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Green Bay, Wisconsin, ABD
  • Doğum Tarihi:  09.10.1953 (66 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.78 m

Tony Shalhoub Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Final Portrait
Son Portre
2017 Biyografi Oyuncu 6,3 2
The Assignment
Görev
2016 Aksiyon Oyuncu 4,6 1
Pain & Gain
Zor Kazanç
2013 Suç Oyuncu 6,4 714
1408 2007 Korku Oyuncu 6,8 80
Cars
Arabalar
2006 Animasyon Oyuncu 7,1 388
Against the Ropes
Boksun Kraliçesi
2004 Biyografi Oyuncu 5,3 2
Life or Something Like It
Hayatın Hakkını Ver
2002 Komedi Oyuncu 5,8 4
Impostor
İki Yüzlü
2001 Bilim Kurgu Oyuncu 6,2 1
Spy Kids
Çılgın Çocuklar
2001 Macera Oyuncu 5,5 1
Thir13en Ghosts
13 Hayalet
2001 Korku Oyuncu 5,6 27
Galaxy Quest
Galaksi Savaşçıları
1999 Bilim Kurgu Oyuncu 7,3 16
The Siege
Kuşatma
1998 Aksiyon Oyuncu 6,3 37
Paulie
Geveze Papağan Paulie
1998 Macera Oyuncu 6,5 29
Barton Fink 1991 Gizem Oyuncu 7,7 39

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)