Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Toni Collette
Toni Collette
  • Gerçek İsmi:  Antonia Collette
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Sydney, New South Wales, Avustralya
  • Doğum Tarihi:  01.11.1972 (47 yıl önce)
  • Burcu:  Akrep
  • Boyu:  1.73 m

Toni Collette Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Velvet Buzzsaw 2019 Korku Oyuncu 7,5 20
Birthmarked 2018 Komedi Oyuncu 5,7 0
Hearts Beat Loud 2018 Müzik Oyuncu 6,9 4
Hereditary
Ayin
2018 Gizem Oyuncu 7,6 14
Madame 2017 Komedi Oyuncu 6,1 3
The Yellow Birds 2017 Savaş Oyuncu 5,7 0
Please Stand By
Lütfen Beklemede Kal
2017 Dram Oyuncu 6,7 9
Fun Mom Dinner
Eğlenceli Annelerin Akşam Yemeği
2017 Komedi Oyuncu 5,2 6
Jasper Jones 2017 Dram Oyuncu 6,5 4
Unlocked 2017 Aksiyon Oyuncu 6,2 19
Imperium
Köstebek
2016 Suç Oyuncu 6,5 153
Krampus 2015 Korku Oyuncu 6,2 65
Miss You Already 2015 Romantik Oyuncu 6,8 115
A Long Way Down
Düşerken
2014 Komedi Oyuncu 6,4 45
The Way Way Back
Geri Dönüş Yolu
2013 Dram Oyuncu 7,4 129
Enough Said
Başka Söze Gerek Yok
2013 Komedi Oyuncu 7,0 29
Hitchcock 2012 Biyografi Oyuncu 6,8 13
Mental 2012 Komedi Oyuncu 6,2 1
Jesus Henry Christ 2012 Komedi Oyuncu 6,4 7
Fright Night
Korku Gecesi
2011 Komedi Oyuncu 6,4 49
Mary and Max
Mary ve Max
2009 Animasyon Oyuncu 8,1 16
Little Miss Sunshine
Küçük Gün Işığım
2006 Komedi Oyuncu 7,8 46
In Her Shoes
Yerinde Olsam
2005 Dram Oyuncu 6,5 47
Shaft
Korkusuz
2000 Aksiyon Oyuncu 5,9 34
The Sixth Sense
Altıncı His
1999 Gizem Oyuncu 8,1 299

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)