Tim Roth
Tim Roth
  • Gerçek İsmi:  Timothy Simon Smith
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  London, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  14.05.1961 (58 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.70 m

Timothy Simon Smith (d. 14 Mayıs 1961 Londra İngiltere) İngiliz sinema oyuncusu ve yönetmen.
Tim Roth Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Padre
Peder
2018 Dram Oyuncu 5,8 0
600 Millas
600 Miles
2015 Dram Oyuncu 5,5 6
Hardcore Henry 2015 Aksiyon Oyuncu 6,7 482
Mr. Right
Bay Doğru
2015 Aksiyon Oyuncu 6,3 173
Grace of Monaco
Monako Prensesi Grace
2014 Biyografi Oyuncu 5,7 31
Möbius
Karanlık Şerit: Möbius
2013 Gerilim Oyuncu 6,1 20
Broken
Koşulsuz Sevgi
2012 Dram Oyuncu 7,3 5
The Liability 2012 Aksiyon Oyuncu 5,9 3
Arbitrage
Entrika
2012 Dram Oyuncu 6,6 11
The Incredible Hulk 2008 Bilim Kurgu Oyuncu 6,7 367
Funny Games
Ölümcül Oyunlar
2007 Gerilim Oyuncu 6,5 7
Youth Without Youth
Geç Gelen Gençlik
2007 Dram Oyuncu 6,3 9
Dark Water
Karanlık Su
2005 Korku Oyuncu 5,6 7
Planet of the Apes
Maymunlar Cehennemi
2001 Bilim Kurgu Oyuncu 5,7 175
Hoodlum
Gangsterler Diyarı
1997 Suç Oyuncu 6,3 0
Rob Roy 1995 Aksiyon Oyuncu 6,9 20
Pulp Fiction
Ucuz Roman
1994 Suç Oyuncu 8,9 1070
Reservoir Dogs
Rezervuar Köpekleri
1992 Aksiyon Oyuncu 8,3 243

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)