Taylor Lautner
Taylor Lautner
  • Gerçek İsmi:  Taylor Daniel Lautner
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Grand Rapids, Michigan, ABD
  • Doğum Tarihi:  11.02.1992 (27 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.79 m

Taylor Daniel Lautner (d. 11 Şubat 1992), ABD'li aktör ve dövüşçü. 2005 yapımı The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D adlı aile filmi, Steve Martin'le oynadığı Sürüsüne Bereket 2 ve Alacakaranlık'taki Jacob Black rolüyle tanınmıştır.
Taylor Lautner Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Run the Tide
Kardeşlik
2016 Dram Oyuncu 5,3 1
The Ridiculous 6 2015 Western Oyuncu 4,8 83
Tracers
Takiptekiler
2015 Aksiyon Oyuncu 5,6 541
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Fantastik Oyuncu 5,5 2395
Abduction
Kaçış
2011 Aksiyon Oyuncu 5,1 312
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Fantastik Oyuncu 4,9 1708
Valentine's Day
Sevgililer Günü
2010 Komedi Oyuncu 5,7 106
The Twilight Saga: Eclipse
Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Fantastik Oyuncu 5,0 1123
The Twilight Saga: New Moon
Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Fantastik Oyuncu 4,7 1271
Twilight
Alacakaranlık
2008 Fantastik Oyuncu 5,2 1641
Cheaper by the Dozen 2
Sürüsüne Bereket 2
2005 Aile Oyuncu 5,5 35

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)