Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Taran Killam
Taran Killam
  • Gerçek İsmi:  Taran Hourie Killam
  • Mesleği:  Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Culver City, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  01.04.1982 (37 yıl önce)
  • Burcu:  Koç
  • Boyu:  1.85 m

Taran Killam Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Night School
Akşam Okulu
2018 Komedi Oyuncu 5,6 7
Killing Gunther 2017 Komedi Oyuncu, Yönetmen 4,7 6
Killing Gunther 2017 Komedi Oyuncu 4,7 6
All Nighter 2017 Komedi Oyuncu 5,7 3
Brother Nature 2016 Komedi Oyuncu 4,7 0

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)