Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Takashi Shimizu
Takashi Shimizu
  • Mesleği:  Yönetmen, Senarist, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Maebashi City, Gunma Prefecture, Japonya
  • Doğum Tarihi:  26.07.1972 (47 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan

Takashi Shimizu Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Majo no takkyûbin 2014 Fantastik Yönetmen 5,7 18
7500
Uçuş 7500
2014 Korku Yönetmen 4,8 93
Rabitto horâ
Tavşan Dehşeti
2011 Korku Yönetmen 5,3 1
The Grudge 2
Garez 2
2006 Korku Yönetmen 5,0 5
The Grudge
Garez
2004 Korku Yönetmen 5,9 5

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)