Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Sylvie Testud
Sylvie Testud
  • Mesleği:  Aktris, Senarist, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Lyon, Rhône, Fransa
  • Doğum Tarihi:  17.01.1971 (48 yıl önce)
  • Burcu:  Oğlak
  • Boyu:  1.70 m

Sylvie Testud Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Final Portrait
Son Portre
2017 Biyografi Oyuncu 6,3 2
Max 2012 Komedi Oyuncu 5,1 2
La vie d'une autre
Başka Bir Kadın
2012 Romantik Yönetmen 6,3 4
Lucky Luke
Red Kit
2009 Western Oyuncu 4,8 34
La môme
Kaldırım Serçesi
2007 Biyografi Oyuncu 7,6 35

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)