Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır.
Steven Soderbergh
Steven Soderbergh
  • Gerçek İsmi:  Steven A. Soderbergh
  • Mesleği:  Yapımcı, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Atlanta, Georgia, ABD
  • Doğum Tarihi:  14.01.1963 (56 yıl önce)
  • Burcu:  Oğlak
  • Boyu:  1.83 m

Steven Andrew Soderbergh (d. 14 Ocak 1963) ABD'li yapımcı, senarist, görüntü yönetmeni ve Oscar ödülü sahibi film yönetmeni. 2000 yılında Traffic ve Erin Brockovich filmleri ile En İyi Yönetmen Akademi Ödülü'nde çifte adaylık almış, Traffic flmi ile ödülü kazanmıştır. Bunun yanı sıra 1989 yılında Sex, Lies, and Videotape ile En İyi Özgün Senaryo Akademi Ödülü'ne aday gösterilmiştir.

The Good German, Ocean's Eleven , Ocean's Twelve, Ocean's Thirteen gibi filmlerinde yönetmenidir.
Steven Soderbergh Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
High Flying Bird 2019 Dram Yönetmen 6,5 1
Unsane
Saplantı
2018 Gerilim Yönetmen 6,6 8
Logan Lucky
Şanslı Logan
2017 Suç Yönetmen 7,1 30
Side Effects
Acı Reçete
2013 Suç Yönetmen 7,1 20
Magic Mike
Striptiz Kulübü
2012 Biyografi Yönetmen 6,1 45
Contagion
Salgın
2011 Bilim Kurgu Yönetmen 6,6 77
Haywire
Çapraz Ateş
2011 Aksiyon Yönetmen 5,8 28
The Informant!
İspiyoncu
2009 Biyografi Yönetmen 6,5 0
The Girlfriend Experience
Kiralık Sevgili
2009 Dram Yönetmen 5,5 16
Che: Part Two
Che: İkinci Bölüm
2008 Biyografi Yönetmen 6,9 115
Che: Part One
Che: Birinci Bölüm
2008 Biyografi Yönetmen 7,2 156
Ocean's Thirteen
Ocean's 13
2007 Suç Yönetmen 6,9 191
Ocean's Twelve
Ocean's 12
2004 Suç Yönetmen 6,5 171
Ocean's Eleven
Ocean's 11
2001 Suç Yönetmen 7,8 223
Traffic
Trafik
2000 Suç Yönetmen 7,6 17
Erin Brockovich
Tatlı Bela
2000 Biyografi Yönetmen 7,3 21
Out of Sight
Aşk Ve Para
1998 Komedi Yönetmen 7,0 10

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)