Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Steven R. Monroe
Steven R. Monroe
  • Doğum Yeri:  New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  14.09.1964 (55 yıl önce)
  • Burcu:  Başak

Steven R. Monroe Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Marrying Mr. Darcy
Bay Darcy ile Evlenmek
2018 Romantik Yönetmen 6,2 0
The Sweetest Heart
En Tatlı Kalp
2018 Romantik Yönetmen 6,6 1
A Bramble House Christmas
Noel Mirası
2017 Dram Yönetmen 7,2 0
Advance & Retreat
Kalbini Takip Et
2016 Aile Yönetmen 6,3 1
End of the World
Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Yönetmen 4,8 0
I Spit on Your Grave 2
Mezarına Tüküreceğim 2
2013 Korku Yönetmen 5,7 315
I Spit on Your Grave
Mezarına Tüküreceğim
2010 Gerilim Yönetmen 6,3 167
Ice Twisters
Hayalet Fırtınalar
2009 Bilim Kurgu Yönetmen 4,2 1
House of 9
Evdeki 9 Cinayet
2005 Korku Yönetmen 5,5 1

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)