Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Steve Carell
Steve Carell
  • Gerçek İsmi:  Steven John Carell
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Concord, Massachusetts, ABD
  • Doğum Tarihi:  15.08.1962 (57 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.75 m

Steven John Carell (16 Ağustos 1962) Emmy adaylığı bulunan, Altın Küre ödülü sahibi ABD'li komedyen, oyuncu, yapımcı ve yazar. Little Miss Sunshine filmi ile En İyi Oyuncu Kadrosu dalında Screen Actors Guild Awards / Screen Actors Guild Ödülü kazanmıştır.
1995'den bu yana Nancy Walls ile evlidir ve iki çocukları vardır.
Steve Carell Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Welcome to Marwen
Marwen'a Hoş Geldiniz
2018 Fantastik Oyuncu 6,0 5
Vice 2018 Biyografi Oyuncu 7,2 7
Beautiful Boy
Güzel Oğlum
2018 Biyografi Oyuncu 7,3 2
Last Flag Flying
Sıkı Dostlar
2017 Dram Oyuncu 6,9 8
Battle of the Sexes
Ezeli Rekabet
2017 Spor Oyuncu 6,7 8
Despicable Me 3
Çılgın Hırsız 3
2017 Animasyon Oyuncu 6,3 49
Café Society 2016 Komedi Oyuncu 6,6 71
Freeheld
Aşka Özgürlük
2015 Dram Oyuncu 6,5 66
Foxcatcher
Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Oyuncu 7,0 68
Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day
Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Aile Oyuncu 6,2 157
The Way Way Back
Geri Dönüş Yolu
2013 Dram Oyuncu 7,4 128
The Incredible Burt Wonderstone
İnanılmaz Sihirbazlar
2013 Komedi Oyuncu 5,9 34
Despicable Me 2
Çılgın Hırsız 2
2013 Animasyon Oyuncu 7,4 221
Hope Springs
Aşk Yeniden
2012 Komedi Oyuncu 6,3 36
Seeking a Friend for the End of the World
İlk ve Son Aşkım
2012 Dram Oyuncu 6,7 28
Crazy, Stupid, Love
Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Oyuncu 7,4 1024
Despicable Me
Çılgın Hırsız
2010 Animasyon Oyuncu 7,7 139
Date Night
Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Oyuncu 6,3 96
Horton Hears a Who!
Horton
2008 Animasyon Oyuncu 6,8 6
Get Smart
Akıllı Ol
2008 Komedi Oyuncu 6,5 280
Dan in Real Life
Şamar Oğlanı
2007 Komedi Oyuncu 6,8 6
Evan Almighty
Aman Tanrım
2007 Komedi Oyuncu 5,4 173
Little Miss Sunshine
Küçük Gün Işığım
2006 Komedi Oyuncu 7,8 45
The 40 Year Old Virgin
40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Oyuncu 7,1 2
Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
Efsane Haberci
2004 Komedi Oyuncu 7,2 94

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)