Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Stephen Dorff
Stephen Dorff
  • Gerçek İsmi:  Stephen Dorff Jr.
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Atlanta, Georgia, ABD
  • Doğum Tarihi:  28.07.1973 (46 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.70 m

Stephen Dorff, (d. 29 Temmuz 1973) ABD'li oyuncu. Bilinen rolleri, Stuart Sutcliffe'i Backbeat adlı filmde, Johnny Marco'yu Sofia Coppola'nın Somewhere adlı filminde canlandırması ve Blade, Cecil B. DeMented ve Space Truckers filmlerindeki rolleridir.
Stephen Dorff Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Don't Go 2018 Gizem Oyuncu 5,1 0
Wheeler 2017 Dram Oyuncu 5,9 0
Jackals
Çakallar
2017 Gerilim Oyuncu 4,7 4
Leatherface 2017 Korku Oyuncu 5,0 8
Officer Down 2013 Suç Oyuncu 5,5 2
Rites of Passage
Ölümcül Ayin
2012 Gerilim Oyuncu 4,1 2
Brake
Ölüme Çeyrek Kala
2012 Suç Oyuncu 6,1 7
Immortals
Ölümsüzler
2011 Fantastik Oyuncu 6,0 374
Felon
Mahkum
2008 Suç Oyuncu 7,5 109
45
Calibre 45
2006 Suç Oyuncu 5,6 14
Cold Creek Manor
Kabus
2003 Gerilim Oyuncu 4,9 8
Blade 1998 Aksiyon Oyuncu 7,1 196
Judgment Night
Hüküm Gecesi
1993 Suç Oyuncu 6,6 2

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)