Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Stanley Tucci
Stanley Tucci
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Peekskill, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  11.11.1960 (59 yıl önce)
  • Burcu:  Akrep
  • Boyu:  1.73 m

Stanley Tucci Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Silence 2019 Korku Oyuncu 5,4 5
Show Dogs 2018 Macera Oyuncu 3,6 0
Patient Zero
Hasta Sıfır
2018 Aksiyon Oyuncu 4,4 2
A Private War
Özel Savaş
2018 Biyografi Oyuncu 6,7 2
Final Portrait
Son Portre
2017 Biyografi Yönetmen 6,3 2
Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant 2015 Komedi Oyuncu 4,5 25
Spotlight 2015 Biyografi Oyuncu 8,1 715
Wild Card
Son Oyun
2015 Aksiyon Oyuncu 5,6 582
Transformers: Age of Extinction
Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Oyuncu 5,7 2381
Muppets Most Wanted
Muppets Aranıyor
2014 Aile Oyuncu 6,4 68
Some Velvet Morning 2013 Dram Oyuncu 5,9 5
Kaze tachinu
Rüzgar Yükseliyor
2013 Animasyon Oyuncu 7,8 53
Jack the Giant Slayer
Dev Avcısı Jack
2013 Fantastik Oyuncu 6,3 273
Gambit 2012 Suç Oyuncu 5,7 20
The Hunger Games
Açlık Oyunları
2012 Aksiyon Oyuncu 7,2 2971
Burlesque
Burleski
2010 Dram Oyuncu 6,4 71
The Lovely Bones
Cennetimden Bakarken
2009 Fantastik Oyuncu 6,7 6
Julie & Julia 2009 Biyografi Oyuncu 7,0 33
The Tale of Despereaux
Despero
2008 Animasyon Oyuncu 6,1 62
The Devil Wears Prada
Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Oyuncu 6,9 254
The Terminal
Terminal
2004 Dram Oyuncu 7,3 464

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)