Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Shawn Yue
Shawn Yue
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Hong Kong
  • Doğum Tarihi:  12.11.1981 (38 yıl önce)
  • Burcu:  Akrep
  • Boyu:  1.78 m

Shawn Yue Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Wu Kong 2017 Fantastik Oyuncu 5,8 5
Chun Kiu yi Chi Ming
Love in the Buff
2012 Romantik Oyuncu 6,9 1
Che sau
Otoban Oyunu
2012 Suç Oyuncu 5,9 3
Jianyu
Katiller Devri
2010 Aksiyon Oyuncu 6,9 15
Jing wu feng yun: Chen Zhen
Yumruğun Efsanesi: Chen Zhen'in Dönüşü
2010 Aksiyon Oyuncu 6,3 66
I Come with the Rain
Yağmurla Gelen
2009 Gerilim Oyuncu 5,5 1
Mou gaan dou II
Kirli İşler 2
2003 Suç Oyuncu 7,4 15

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)