Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Seth Green
Seth Green
  • Gerçek İsmi:  Seth Benjamin Gesshel-Green
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Senarist
  • Doğum Yeri:  Overbrook Park, Philadelphia, Pennsylvania, ABD
  • Doğum Tarihi:  08.02.1974 (45 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.63 m

8 Şubat 1974’te Philadelphia, ABD'de dünyaya geldi. Asıl adı Seth Benjamin Gesshel - Green'dir. Boyu 1.63 cm’dir. Babası Herb, matematik öğretmeni ve annesi Barbara ise aktristir. Seth ilk aktörlük deneyimini 6 yaşında gittiği yaz kampında “Hello, Dolly!” i oynayarak sergiledi. Kaela adında ondan büyük bir kızkardeşi vardır. Green, 8 yaşında ilk yardımcı oyunculuğunu “Hotel New Hampshire” da Jodie Foster ve Rob Love ile gerçekleştirdi. On ikisinde “The Tonight Show ve “American Buffalo” da yer aldı. On sekizinde ise “Radio Days” adlı filde rol aldı. Green bütün bunlardan sonra artık daha büyük ve iyi projelerde yer aldı. Bunlardan bazıları; “Big Business”, “My stepmother is an alien”, “Can’t buy me love” dır. Green’in televizyon maceralarında ise “ Goog and Evil”, “the byrds of paradise” ve “temporarily yours” yer alıyor. 1997 yılında “Buffy the Vampire Slayer” adlı dizide rol aldı ve diziden 1999 yılında ayrıldı. Dizide gitarist - kurtadam rolündeydi. Seth Green Entertainment Weekly tarafından en iyi Tv aktörü olarak seçildi.Ve E! Entertainment televizyonu onu Hollywood’un en seksi aktörü olarak seçti. Oyunculuğunun dışında yardımcı yapımcılı, yazarlık, yönetmenlik ve “Robot Chicken” ve “Family Guy” da seslendirme yapıyor.
Seth Green Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
A Futile and Stupid Gesture
Faydasız ve Aptalca Bir Hareket
2018 Biyografi Oyuncu 6,8 1
Dear Dictator
Davetsiz Misafir
2017 Komedi Oyuncu 4,7 7
Holidays 2016 Korku Oyuncu 5,1 40
Ice Age: The Great Egg-Scapade 2016 Animasyon Oyuncu 5,9 105
Mars Needs Moms
Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Oyuncu 5,4 0
Old Dogs
İki Babalık
2009 Aile Oyuncu 5,4 39
Sex Drive
Skor Peşinde
2008 Komedi Oyuncu 6,5 117
Scooby Doo 2: Monsters Unleashed
Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Macera Oyuncu 5,0 806
The Italian Job
İtalyan İşi
2003 Suç Oyuncu 7,0 209
Austin Powers in Goldmember
Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Komedi Oyuncu 6,2 22
Knockaround Guys
Sıkı Dostlar
2001 Suç Oyuncu 6,1 1
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me
Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Komedi Oyuncu 6,6 14
Austin Powers: International Man of Mystery
Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Oyuncu 7,0 33
Ticks 1993 Korku Oyuncu 5,4 2
It
O
1990 Korku Oyuncu 6,9 208
My Stepmother Is an Alien
Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 Komedi Oyuncu 5,3 2

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)