Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Sergi López
Sergi López
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Vilanova i la Geltrú, Barcelona, Catalonia, İspanya
  • Doğum Tarihi:  22.12.1965 (54 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.70 m

Sergi López Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Next Skin
Yeni Bir Deri
2016 Gerilim Oyuncu 6,4 0
A Perfect Day 2015 Dram Oyuncu 6,8 11
Ismael 2013 Dram Oyuncu 6,4 4
Tango libre
Tango ile Gelen Aşk
2012 Dram Oyuncu 6,2 2
Le moine
Şeytanın Yüzü
2011 Gerilim Oyuncu 5,8 4
El laberinto del fauno
Pan'ın Labirenti
2006 Fantastik Oyuncu 8,2 72
Dirty Pretty Things
Kirli Tatlı Şeyler
2002 Suç Oyuncu 7,4 8

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)