Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Selma Blair
Selma Blair
  • Gerçek İsmi:  Selma Blair Beitner
  • Mesleği:  Aktris
  • Doğum Yeri:  Southfield, Michigan, ABD
  • Doğum Tarihi:  22.06.1972 (47 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.60 m

Selma Blair Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
After 2019 Romantik Oyuncu 5,5 37
Mom and Dad
Annem ve Babam
2017 Korku Oyuncu 5,5 0
Mothers and Daughters
Anneler ve Kızları
2016 Dram Oyuncu 5,0 1
Ordinary World 2016 Dram Oyuncu 5,5 2
In Their Skin
Taklitler
2012 Korku Oyuncu 5,3 12
Hellboy II: The Golden Army
Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Fantastik Oyuncu 7,0 230
Hellboy 2004 Fantastik Oyuncu 6,9 253
The Sweetest Thing
Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Oyuncu 5,1 18
Cruel Intentions
Seks Oyunları
1999 Romantik Oyuncu 6,8 0

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)