Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Sam Rockwell
Sam Rockwell
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Daly City, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  05.11.1968 (51 yıl önce)
  • Burcu:  Akrep
  • Boyu:  1.75 m

Sam Rockwell Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Vice 2018 Biyografi Oyuncu 7,2 4
Mute
Sessiz Kahraman
2018 Gizem Oyuncu 5,4 3
Woman Walks Ahead 2017 Biyografi Oyuncu 6,2 4
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 Suç Oyuncu 8,2 3
Mr. Right
Bay Doğru
2015 Aksiyon Oyuncu 6,3 172
Poltergeist
Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Oyuncu 4,9 88
Laggies
Söyle Ne Zaman
2014 Romantik Oyuncu 6,4 69
Better Living Through Chemistry
Aşkın Kimyası
2014 Komedi Oyuncu 6,3 14
A Case of You
Aşka Dair
2013 Romantik Oyuncu 5,7 28
The Way Way Back
Geri Dönüş Yolu
2013 Dram Oyuncu 7,4 128
A Single Shot
Tek Bir Atış
2013 Suç Oyuncu 5,8 17
Seven Psychopaths
Yedi Psikopat
2012 Komedi Oyuncu 7,2 53
The Sitter
Bakıcı
2011 Komedi Oyuncu 5,7 149
Iron Man 2
Demir Adam 2
2010 Aksiyon Oyuncu 7,0 2810
Moon
Ay
2009 Bilim Kurgu Oyuncu 7,9 134
Everybody's Fine
Herkesin Keyfi Yerinde
2009 Macera Oyuncu 7,1 47
Frost/Nixon 2008 Dram Oyuncu 7,7 20
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 Bilim Kurgu Oyuncu 6,8 72
Matchstick Men
Üçkağıtçılar
2003 Suç Oyuncu 7,3 5
Confessions of a Dangerous Mind
Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Oyuncu 7,1 19
Charlie's Angels
Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Oyuncu 5,5 104
Galaxy Quest
Galaksi Savaşçıları
1999 Bilim Kurgu Oyuncu 7,3 15

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)