Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
  • Gerçek İsmi:  Ryan Rodney Reynolds
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Doğum Tarihi:  22.10.1976 (43 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.88 m

Ryan Rodney Reynolds (d. 23 Ekim 1976, Vancouver, British Columbia, Kanada), Kanadalı dizi ve sinema oyuncusu.
Ryan Reynolds Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Pokemon Detective Pikachu
Pokemon Dedektif Pikachu
2019 Macera Oyuncu 6,9 24
Deadpool 2 2018 Aksiyon Oyuncu 8,0 162
The Hitman's Bodyguard
Belalı Tanık
2017 Aksiyon Oyuncu 6,9 174
Life
Hayat
2017 Bilim Kurgu Oyuncu 6,6 112
Deadpool 2016 Bilim Kurgu Oyuncu 8,0 4395
Mississippi Grind 2015 Dram Oyuncu 6,4 49
Self/less 2015 Gizem Oyuncu 6,5 518
Woman in Gold
Altınlı Kadın
2015 Dram Oyuncu 7,3 74
The Voices
Sesler
2014 Komedi Oyuncu 6,4 97
The Captive
Kayıp Çocuk
2014 Gerilim Oyuncu 5,9 41
The Croods
Crood’lar
2013 Animasyon Oyuncu 7,2 75
R.I.P.D.
R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Komedi Oyuncu 5,6 271
Turbo 2013 Animasyon Oyuncu 6,4 905
Safe House
Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Oyuncu 6,8 139
The Change-Up
Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Oyuncu 6,3 269
Green Lantern
Yeşil Fener
2011 Bilim Kurgu Oyuncu 5,5 564
Buried
Toprak Altında
2010 Gerilim Oyuncu 7,0 13
Paper Man
Karton Adam
2009 Dram Oyuncu 6,6 12
The Proposal
Teklif
2009 Komedi Oyuncu 6,7 237
Fireflies in the Garden
Bahçemdeki Ateş Böcekleri
2008 Dram Oyuncu 6,5 20
Definitely, Maybe
Kesinlikle, Belki
2008 Romantik Oyuncu 7,2 50
The Nines
Dokuzlar
2007 Dram Oyuncu 6,4 15
Smokin' Aces
Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Oyuncu 6,7 9
Just Friends
Sadece Arkadaş
2005 Romantik Oyuncu 6,2 14
The Amityville Horror
Dehşet Sokağı (II)
2005 Korku Oyuncu 6,0 9
School of Life
Hayat Okulu
2005 Aile Oyuncu 6,5 16
Blade 3: Trinity 2004 Aksiyon Oyuncu 5,9 515
Foolproof
Kusursuz Soygun
2003 Suç Oyuncu 6,5 37
Van Wilder
Kaçıklar Üniversitesi
2002 Komedi Oyuncu 6,4 94

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)