Rufus Sewell
Rufus Sewell
  • Gerçek İsmi:  Rufus Frederick Sewell
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Twickenham, Middlesex, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  29.10.1967 (52 yıl önce)
  • Burcu:  Akrep
  • Boyu:  1.83 m

Rufus Sewell Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Hercules
Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6,0 675
All Things to All Men
Ölümcül Oyun
2013 Suç Oyuncu 4,4 20
Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Oyuncu 5,9 267
The Holiday
Tatil
2006 Romantik Oyuncu 6,9 14
Amazing Grace
Özgürlük Şarkısı
2006 Biyografi Oyuncu 7,5 17
The Illusionist
Sihirbaz
2006 Dram Oyuncu 7,6 216
A Knight's Tale
Şövalye
2001 Macera Oyuncu 6,9 6
Dangerous Beauty
Tehlikeli Güzellik
1998 Romantik Oyuncu 7,3 6
Dark City
Karanlık Şehir
1998 Bilim Kurgu Oyuncu 7,7 36

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)