Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Ruby Rose
Ruby Rose
  • Mesleği:  Oyuncu

Ruby Rose Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Meg
Meg: Derinlerdeki Dehşet
2018 Aksiyon Oyuncu 6,1 82
Pitch Perfect 3 2017 Komedi Oyuncu 5,8 16
John Wick: Chapter 2 2017 Aksiyon Oyuncu 7,5 241
xXx: Return of Xander Cage
Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Oyuncu 5,2 212
Resident Evil: The Final Chapter
Ölümcül Deney: Son Bölüm
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 5,6 264
Sheep & Wolves
Kuzular Kurtlara Karşı
2016 Animasyon Oyuncu 5,9 113

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)