Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Robert Forster
Robert Forster
  • Gerçek İsmi:  Robert Foster
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Rochester, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  12.07.1941 (78 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.77 m

Robert Forster Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Damsel 2018 Western Oyuncu 5,6 1
Acts of Vengeance
Sessizlik Yemini
2017 Aksiyon Oyuncu 5,7 6
Small Town Crime 2017 Suç Oyuncu 6,6 3
Small Crimes
Ufak Suçlar
2017 Suç Oyuncu 5,8 7
The American Side 2016 Gizem Oyuncu 5,5 6
Too Late 2015 Dram Oyuncu 6,7 10
Autómata 2014 Bilim Kurgu Oyuncu 6,1 221
Girl Walks Into a Bar 2011 Komedi Oyuncu 5,7 0
Thick as Thieves
Son Oyun
2009 Suç Oyuncu 6,0 7
Ghosts of Girlfriends Past
Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Oyuncu 5,8 125
Rise
Diriliş: Vampir Avcısı
2007 Korku Oyuncu 4,9 0
Mulholland Dr.
Mulholland Çıkmazı
2001 Gerilim Oyuncu 8,0 89
Jackie Brown 1997 Suç Oyuncu 7,5 63
The Delta Force
Zafer Topu
1986 Aksiyon Oyuncu 5,6 12

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)