Richard E. Grant
Richard E. Grant
  • Gerçek İsmi:  Richard Grant Esterhuysen
  • Mesleği:  Aktör, Yönetmen, Senarist
  • Doğum Yeri:  Mbabane, Swaziland
  • Doğum Tarihi:  05.05.1957 (62 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.88 m

Richard E. Grant Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Can You Ever Forgive Me? 2018 Biyografi Oyuncu 7,2 20
The Hitman's Bodyguard
Belalı Tanık
2017 Aksiyon Oyuncu 6,9 177
Logan 2017 Aksiyon Oyuncu 8,1 246
Their Finest
Aşkın Çekimi
2016 Romantik Oyuncu 6,8 4
Jackie 2016 Biyografi Oyuncu 6,7 11
Dom Hemingway 2013 Suç Oyuncu 6,2 28
Khumba
Cesur Zebra
2013 Animasyon Oyuncu 5,7 65
The Iron Lady
Demir Leydi
2011 Biyografi Oyuncu 6,4 16
Penelope 2006 Komedi Oyuncu 6,8 21
Dracula
Drakula
1992 Fantastik Oyuncu 7,5 66
L.A. Story
L.a. Hikayesi
1991 Komedi Oyuncu 6,7 2
Hudson Hawk
Sevimli Hırsız
1991 Komedi Oyuncu 5,8 6

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)