Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Peter Mullan
Peter Mullan
  • Mesleği:  Aktör, Yönetmen, Senarist
  • Doğum Yeri:  Peterhead, Scotland, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  02.11.1959 (60 yıl önce)
  • Burcu:  Akrep
  • Boyu:  1.73 m

Peter Mullan Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Keepers 2018 Gizem Oyuncu 5,9 2
Mowgli
Mogli: Orman Çocuğu
2018 Macera Oyuncu 7,6 38
Welcome to the Punch
Büyük Tuzak
2013 Aksiyon Oyuncu 6,1 30
The Liability 2012 Aksiyon Oyuncu 5,9 3
Tyrannosaur
Tiranozor
2011 Dram Oyuncu 7,6 5
War Horse
Savaş Atı
2011 Dram Oyuncu 7,2 157
Neds
Serseriler
2010 Dram Yönetmen 7,0 25
The Magdalene Sisters
Günahkar Rahibeler
2002 Dram Yönetmen 7,8 6

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)