Peter Facinelli
Peter Facinelli
  • Mesleği:  Aktör, Yönetmen, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Queens, New York City, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  26.11.1973 (46 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.83 m

Peter Facinelli Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
In the Absence of Good Men 2017 Suç Oyuncu 4,5 4
Freezer
Dondurucu
2014 Gerilim Oyuncu 5,2 25
Gallows Hill
Şeytan Tepesi
2013 Korku Oyuncu 5,2 31
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Fantastik Oyuncu 5,5 2395
Twilight
Alacakaranlık
2008 Fantastik Oyuncu 5,2 1641
Foxfire 1996 Dram Oyuncu 6,2 1

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)