Peter Coyote
Peter Coyote
  • Gerçek İsmi:  Rachmil Pinchus Ben Mosha Cohon
  • Mesleği:  Aktör, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Manhattan, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  10.10.1941 (78 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.91 m

Peter Coyote Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Gundown
Vuruşma
2011 Western Oyuncu 4,5 8
Femme Fatale
Öldüren Kadın
2002 Suç Oyuncu 6,3 21
A Walk to Remember
Uzaktaki Anılar
2002 Dram Oyuncu 7,4 573
Sphere
Küre
1998 Bilim Kurgu Oyuncu 6,1 5
Bitter Moon
Acı Ay
1992 Gerilim Oyuncu 7,2 0
E.T. the Extra-Terrestrial
E.T.
1982 Bilim Kurgu Oyuncu 7,9 139

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)