Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Patrick Wilson
Patrick Wilson
  • Gerçek İsmi:  Patrick Joseph Wilson
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Norfolk, Virginia, ABD
  • Doğum Tarihi:  02.07.1973 (46 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.85 m

Patrick Wilson Amerikalı sinema ve tiyatro sanatçısı, şarkıcı. 1973 yılında Norfolk, Virginia'da doğmuştur. Florida'da ki ilk eğitimi sonrası Pennsylvania'da Carnegie Mellon Üniversitesinden mezun olmuştur. Babası ve kardeşi Florida'da ki bir televizyon kanalında FOX televizyon haberleri için çalışmaktadır. Annesi ise profesyonel bir şarkıcıdır.
Haziran 2005'de aktris Dagmara Dominczyk ile evlendi. İlk çocuğu 2006 yılında doğdu.
Patrick Wilson Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Aquaman 2018 Fantastik Oyuncu 7,4 157
The Commuter
Yolcu
2018 Aksiyon Oyuncu 6,3 48
The Hollow Point 2016 Suç Oyuncu 5,4 1
The Conjuring 2
Korku Seansı 2
2016 Korku Oyuncu 7,4 512
Bone Tomahawk
Kemik Balta
2015 Western Oyuncu 7,1 141
Zipper 2015 Gerilim Oyuncu 5,8 16
Home Sweet Hell
Benim Şeytan Karım
2015 Komedi Oyuncu 5,4 51
Big Stone Gap 2014 Romantik Oyuncu 5,6 8
Stretch 2014 Aksiyon Oyuncu 6,5 113
Jack Strong 2014 Savaş Oyuncu 7,1 101
Insidious: Chapter 2
Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Oyuncu 6,6 434
The Conjuring
Korku Seansı
2013 Korku Oyuncu 7,5 2264
The Ledge
Hayatının Seçimi
2011 Dram Oyuncu 6,5 26
Young Adult
Genç Yetişkin
2011 Dram Oyuncu 6,3 39
Insidious
Ruhlar Bölgesi
2010 Korku Oyuncu 6,9 628
Watchmen 2009 Aksiyon Oyuncu 7,6 371
Lakeview Terrace
Gözcü
2008 Suç Oyuncu 6,1 2
Passengers
Yolcular
2008 Gizem Oyuncu 5,9 43
Little Children
Tutku Oyunları
2006 Dram Oyuncu 7,5 64
Hard Candy
Lolipop
2005 Gerilim Oyuncu 7,1 85
The Alamo
Alamo Kalesi (The Alamo)
2004 Savaş Oyuncu 6,0 1
The Phantom of the Opera
Operadaki Hayalet
2004 Müzik Oyuncu 7,3 4

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)