Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Oscar Isaac
Oscar Isaac
  • Gerçek İsmi:  Oscar Isaac Hernandez
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Guatemala
  • Doğum Tarihi:  04.01.1980 (39 yıl önce)
  • Burcu:  Oğlak
  • Boyu:  1.82 m

Oscar Isaac Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Triple Frontier 2019 Aksiyon Oyuncu 7,6 23
At Eternity's Gate 2018 Biyografi Oyuncu 7,0 3
Operation Finale 2018 Biyografi Oyuncu 6,6 8
Annihilation
Yok Oluş
2018 Macera Oyuncu 7,0 73
X-Men: Apocalypse
X-Men: Kıyamet
2016 Fantastik Oyuncu 7,0 688
Mojave 2015 Gerilim Oyuncu 5,2 12
Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
Yıldız Savaşları: Bölüm 7 - Güç Uyanıyor
2015 Bilim Kurgu Oyuncu 8,0 925
Ex Machina 2015 Bilim Kurgu Oyuncu 7,7 1551
A Most Violent Year
En Şiddetli Sene
2014 Dram Oyuncu 7,0 25
The Two Faces of January
Ocak Ayının İki Yüzü
2014 Gerilim Oyuncu 6,2 21
Inside Llewyn Davis
Sen Şarkılarını Söyle
2013 Dram Oyuncu 7,5 15
Won't Back Down
Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Oyuncu 6,5 3
Drive
Sürücü
2011 Suç Oyuncu 7,8 52
Agora 2009 Tarihi Oyuncu 7,2 178
Che: Part One
Che: Birinci Bölüm
2008 Biyografi Oyuncu 7,2 156
Body of Lies
Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Oyuncu 7,1 240

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)