Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Nick Offerman
Nick Offerman
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Joliet, Illinois, ABD
  • Doğum Tarihi:  25.06.1970 (49 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç

Nick Offerman Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Lego Movie 2: The Second Part
Lego Filmi 2
2019 Animasyon Oyuncu 6,8 0
Hearts Beat Loud 2018 Müzik Oyuncu 6,9 4
The Hero
Kahraman
2017 Dram Oyuncu 6,5 1
The Founder
Kurucu
2016 Biyografi Oyuncu 7,2 25
Sing
Şarkını Söyle
2016 Animasyon Oyuncu 7,1 61
A Walk in the Woods
Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Oyuncu 6,3 93
Me and Earl and the Dying Girl
Ben, Earl ve Ölen Kız
2015 Dram Oyuncu 7,8 228
Danny Collins 2015 Biyografi Oyuncu 7,0 67
The Kings of Summer
Yazın Kralları
2013 Komedi Oyuncu 7,2 61
Smashed
Sarhoş
2012 Dram Oyuncu 6,8 5

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)