Nick Nolte
Nick Nolte
  • Gerçek İsmi:  Nicholas King Nolte
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Omaha, Nebraska, ABD
  • Doğum Tarihi:  07.02.1941 (78 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.85 m

Nicholas King Nolte (d. 8 Şubat 1941) Akademi Ödülleri'ne aday gösterilmiş ABD'li aktör, model ve film yapımcısı.
Nebraska, Omaha'da doğdu ve sahne hayatında yerel bir tiyatro olan "Pasadena Playhouse" sahnesine çıkarak başladı. İlk popüler olduğu rolü 1976 yılındaki TV dizisi "Rich Man, Poor Man"'deki "Tom/Tommy Jordache" karakteri ile aldı.
Nick Nolte Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Padre
Peder
2018 Dram Oyuncu 5,8 0
A Walk in the Woods
Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Oyuncu 6,3 95
Return to Sender
Rövanş
2015 Gerilim Oyuncu 5,1 54
The Trials of Cate McCall
Cate McCall Davası
2013 Dram Oyuncu 6,3 12
Warrior
Büyük Dövüş
2011 Spor Oyuncu 8,2 36
Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore
Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Komedi Oyuncu 4,3 24
The Spiderwick Chronicles
Spiderwick Günceleri
2008 Aile Oyuncu 6,6 245
Peaceful Warrior
Dingin Savaşçı
2006 Spor Oyuncu 7,3 141
Hulk
Yeşil Dev
2003 Bilim Kurgu Oyuncu 5,6 247
The Thin Red Line
İnce Kırmızı Hat
1998 Savaş Oyuncu 7,6 143
Nightwatch
Gece Bekçisi
1997 Gerilim Oyuncu 6,2 0
I Love Trouble
Bayılırım Belaya
1994 Aksiyon Oyuncu 5,3 1
Lorenzo's Oil
Lorenzo'nun Yağı
1992 Dram Oyuncu 7,3 110
Cape Fear
Korku Burnu
1991 Gerilim Oyuncu 7,3 17
Q & A
Adaletin Peşinde
1990 Suç Oyuncu 6,5 3
Under Fire
Ateş Altında
1983 Dram Oyuncu 7,1 9
48 Hrs.
48 Saat
1982 Aksiyon Oyuncu 6,9 1
The Deep
Dip
1977 Macera Oyuncu 6,2 14

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)