Nicholas Braun
Nicholas Braun
  • Gerçek İsmi:  Nicholas Joseph Braun
  • Mesleği:  Oyuncu
  • Doğum Yeri:  Long Island, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  01.05.1988 (31 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.94 m

Nicholas Braun Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Good Kids 2016 Komedi Oyuncu 6,1 14
Whiskey Tango Foxtrot
Hay Aksi Şeytan
2016 Komedi Oyuncu 6,6 51
How to Be Single
Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Romantik Oyuncu 6,1 257
Freaks of Nature 2015 Komedi Oyuncu 5,9 58
The Stanford Prison Experiment
Stanford Hapishanesi Deneyi
2015 Dram Oyuncu 6,9 55
At Middleton 2013 Romantik Oyuncu 6,5 17

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)