Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Molly Ringwald
Molly Ringwald
  • Gerçek İsmi:  Molly Kathleen Ringwald
  • Mesleği:  Oyuncu, Müzik
  • Doğum Yeri:  Roseville, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  18.02.1968 (51 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.73 m

Molly Ringwald Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Siberia
Sibirya
2018 Suç Oyuncu 4,7 9
The Kissing Booth
Delidolu
2018 Romantik Oyuncu 6,5 33
King Cobra 2016 Suç Oyuncu 5,6 19
For Keeps? 1988 Romantik Oyuncu 5,9 0
Pretty in Pink
Pembeli Güzel
1986 Komedi Oyuncu 6,8 13
The Breakfast Club
Kahvaltı Kulübü
1985 Komedi Oyuncu 7,9 250

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)