Moises Arias
Moises Arias
  • Mesleği:  Oyuncu
  • Doğum Yeri:  New York City, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  17.04.1994 (25 yıl önce)
  • Burcu:  Koç
  • Boyu:  1.66 m

Moises Arias Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Five Feet Apart 2019 Dram Oyuncu 7,1 14
Little Bitches
Küçük Tilkiler
2018 Komedi Oyuncu 3,9 1
The Land 2016 Dram Oyuncu 6,4 12
The Stanford Prison Experiment
Stanford Hapishanesi Deneyi
2015 Dram Oyuncu 6,9 55
Ender's Game
Uzay Oyunları
2013 Bilim Kurgu Oyuncu 6,6 310
The Kings of Summer
Yazın Kralları
2013 Komedi Oyuncu 7,2 62
Kari-gurashi no Arietti
Aşırıcılar
2010 Animasyon Oyuncu 7,6 8
Hannah Montana: The Movie
Hannah Montana
2009 Aile Oyuncu 4,4 2
Nacho Libre
Gönüllü Kahraman : Nacho Libre
2006 Komedi Oyuncu 5,7 4

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)