Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Michelle Yeoh
Michelle Yeoh
  • Gerçek İsmi:  Yeoh Chu-Kheng
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Ipoh, Perak, Malaysia
  • Doğum Tarihi:  05.08.1962 (57 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.63 m

Michelle Yeoh Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Ip Man: Cheung Tin Chi 2018 Aksiyon Oyuncu 6,5 11
Crazy Rich Asians
Çılgın Zengin Asyalılar
2018 Romantik Oyuncu 7,3 7
Mechanic: Resurrection
Suikast
2016 Aksiyon Oyuncu 5,7 964
Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny
Kaplan ve Ejderha 2
2016 Fantastik Oyuncu 6,1 162
The Lady 2011 Biyografi Oyuncu 7,1 2
Jianyu
Katiller Devri
2010 Aksiyon Oyuncu 6,9 15
Babylon A.D.
Babil M.S.
2008 Aksiyon Oyuncu 5,6 263
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Fantastik Oyuncu 5,2 471
Sunshine
Gün Işığı
2007 Bilim Kurgu Oyuncu 7,3 64
Wo hu cang long
Kaplan Ve Ejderha
2000 Aksiyon Oyuncu 7,9 13
Tomorrow Never Dies
James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 Aksiyon Oyuncu 6,5 76
Ging chat goo si 3: Chiu kup ging chat
Süper Polis 3
1992 Komedi Oyuncu 6,9 64

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)