Michelle Rodriguez
Michelle Rodriguez
  • Gerçek İsmi:  Mayte Michelle Rodriguez
  • Mesleği:  Aktris
  • Doğum Yeri:  Bexar County, Texas, ABD
  • Doğum Tarihi:  11.07.1978 (41 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.63 m

Mayte Michelle Rodriguez (d. 12 Temmuz 1978), Bilinen adıyla Michelle Rodriguez, ABD'li aktris, Girlfight, The Fast and the Furious, Resident Evil ve S.W.A.T. filmleri ile Lost dizisindeki rolü ile tanındı.
Michelle Rodriguez Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Widows
Dul Kadınlar
2018 Suç Oyuncu 7,2 13
The Fate of the Furious
Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu 6,7 168
The Assignment
Görev
2016 Aksiyon Oyuncu 4,6 3
Machete Kills
Ustura Dönüyor
2013 Suç Oyuncu 5,6 76
Turbo 2013 Animasyon Oyuncu 6,4 905
Furious 6
Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Oyuncu 7,1 2916
Resident Evil: Retribution
Ölümcül Deney 5: İntikam
2012 Bilim Kurgu Oyuncu 5,4 290
Battle Los Angeles
Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Bilim Kurgu Oyuncu 5,8 164
Machete
Ustura
2010 Aksiyon Oyuncu 6,6 5
Avatar 2009 Bilim Kurgu Oyuncu 7,8 1462
Fast & Furious
Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Oyuncu 6,6 1974
The Breed
Vahşi Irk
2006 Gerilim Oyuncu 5,1 4
Blue Crush
Büyük Dalga
2002 Spor Oyuncu 5,7 9
Resident Evil
Ölümcül Deney
2002 Bilim Kurgu Oyuncu 6,7 291
The Fast and the Furious
Hızlı ve Öfkeli
2001 Aksiyon Oyuncu 6,8 971

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)