Michael Stuhlbarg
Michael Stuhlbarg
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Long Beach, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  05.07.1968 (51 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.77 m

Michael Stuhlbarg Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Call Me by Your Name
Beni Adınla Çağır
2017 Dram Oyuncu 7,9 49
The Shape of Water
Suyun Sesi
2017 Fantastik Oyuncu 7,3 88
Miss Sloane 2016 Dram Oyuncu 7,5 30
Doctor Strange
Doktor Strange
2016 Fantastik Oyuncu 7,5 908
Arrival
Geliş
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 7,9 1251
Miles Ahead 2015 Biyografi Oyuncu 6,4 12
Steve Jobs 2015 Biyografi Oyuncu 7,2 183
Trumbo 2015 Biyografi Oyuncu 7,5 73
Pawn Sacrifice
Şah Mat
2014 Biyografi Oyuncu 7,0 156
Cut Bank 2014 Gerilim Oyuncu 6,1 31
Blue Jasmine
Mavi Yasemin
2013 Dram Oyuncu 7,3 69

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)