Michael Angarano
Michael Angarano
  • Gerçek İsmi:  Michael Anthony Angarano
  • Mesleği:  Aktör, Yönetmen Asistanı
  • Doğum Yeri:  Brooklyn, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  03.12.1987 (32 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.70 m

Michael Angarano Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Sun Dogs 2017 Dram Oyuncu 6,3 0
The Stanford Prison Experiment
Stanford Hapishanesi Deneyi
2015 Dram Oyuncu 6,9 55
Wild Card
Son Oyun
2015 Aksiyon Oyuncu 5,6 583
The English Teacher
İngilizce Hocası
2013 Komedi Oyuncu 5,8 8
The Brass Teapot
Para Çaydanlığı
2012 Komedi Oyuncu 6,4 9
The Art of Getting By
Ev Ödevi
2011 Romantik Oyuncu 6,6 168
The Forbidden Kingdom
Yasak Krallık
2008 Aksiyon Oyuncu 6,6 805
Sky High
Kahramanlar Okulu
2005 Aile Oyuncu 6,2 5
One Last Thing...
Son Dilek
2005 Komedi Oyuncu 6,7 7
Music of the Heart
50 Cesur Kemancı
1999 Müzik Oyuncu 6,8 2

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)