Mark Webber
Mark Webber
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Senarist
  • Doğum Yeri:  Minneapolis, Minnesota, ABD
  • Doğum Tarihi:  18.07.1980 (39 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.82 m

Mark Webber Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Don't Worry, He Won't Get Far on Foot
Merak Etme, Fazla Uzaklaşamaz
2018 Biyografi Oyuncu 6,9 1
Antibirth 2016 Korku Oyuncu 4,9 5
Green Room
Dehşet Odası
2015 Gerilim Oyuncu 7,0 53
Uncanny 2015 Bilim Kurgu Oyuncu 6,3 93
Laggies
Söyle Ne Zaman
2014 Romantik Oyuncu 6,4 69
Jessabelle 2014 Korku Oyuncu 5,4 175
13 Sins
13 Günah
2014 Korku Oyuncu 6,3 88
Goodbye World 2013 Dram Oyuncu 5,5 10
The End of Love
Aşkın Sonu
2012 Dram Yönetmen 6,0 0
The End of Love
Aşkın Sonu
2012 Dram Oyuncu 6,0 0
Scott Pilgrim vs. the World
Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Komedi Oyuncu 7,5 12
Snow Day
Kar Tatili
2000 Aile Oyuncu 5,0 0

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)