Maggie Grace
Maggie Grace
  • Gerçek İsmi:  Margaret Grace Denig
  • Mesleği:  Aktris
  • Doğum Yeri:  Columbus, Ohio, ABD
  • Doğum Tarihi:  20.09.1983 (36 yıl önce)
  • Burcu:  Başak
  • Boyu:  1.75 m

Maggie Grace Denig (d. 21 Ekim 1983, Columbus, Ohio), ABD'li oyuncu. 2004 yılında yayınlanmaya başlayan Emmy ödüllü Lost dizisinde Shannon Rutherford adlı karakteri canlandırmıştır.
Grace, Worthington, Ohio'da doğdu. Fakat şu anda Los Angeles'da yaşamaktadır.
Grace ekranlarda ilk kez haftalık bir internet yapımı olan Rachel's Room adlı programda göründü. Program, Sony'e ait olan ScreenBlast adlı internet sitesinde 2001-2002 yıllarında yayınlandı. Ardından 2002'de kariyerine "Murder in Greenwich" ve "Shop Club" adlı filmlerde başrol oynayarak devam etti. 2003 yılında "12 Mile Road" adlı filmde Tom Selleck ve Wendy Crewson'un sorunlu kızını canlandırdı.
Fakat Grace, tembel ve bencil kız Shannon Rutherford rolüyle Lost adlı dizide yer alarak parladı. Diziden sonra yer aldığı bir diğer proje, bir John Carpenter filmi olan "The Fog"'dur. Bu filmde Smallville dizisinden Tom Welling de Grace ile oynamaktadır.
Söylentilere göre X-Men 3 adlı filmde Shadowcat adlı karakteri canlandırması için Maggie Grace'e teklif yapıldığı, ancak Grace'in bu teklifi Lost ile konratı olması nedeniyle reddetiği belirtilmiştir. Fakat Grace bir röportajında bunu ilk defa duyduğunu, böyle bir şey olmadığını ve bu duruma çok şaşırmış olduğunu söylemiştir.
Ayrıca romandan uyarlama olan Suburban Girl adlı filmde, Sarah Michelle Gellar ve Alec Baldwin ile beraber yer almaktadır.
Her ne kadar kanıtlanamasa da Grace'in Lost dizisinde üvey kardeşini canlandıran Ian Somerhalder ile birlikte olduğu söylenmektedir.
Maggie Grace Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Hurricane Heist
Kasırgada Vurgun
2018 Aksiyon Oyuncu 5,0 7
Aftermath
İntikam
2017 Dram Oyuncu 5,7 6
The Choice
Aşkın Seçimi
2016 Romantik Oyuncu 6,6 164
About Alex
Alex Hakkında
2014 Dram Oyuncu 6,4 11
Taken 3
Takip 3: Son Karşılaşma
2014 Aksiyon Oyuncu 6,0 844
Decoding Annie Parker 2013 Dram Oyuncu 6,3 3
Taken 2
Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Oyuncu 6,3 481
Lockout
İsyan
2012 Aksiyon Oyuncu 6,1 53
Faster
Adalet Benim
2010 Aksiyon Oyuncu 6,5 319
Taken
96 Saat
2008 Aksiyon Oyuncu 7,8 267
The Jane Austen Book Club
Jane Austen Kitap Kulübü
2007 Romantik Oyuncu 6,8 36
Suburban Girl
Erkekleri Tavlama Sanatı
2007 Romantik Oyuncu 5,5 11

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)