Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Lili Taylor
Lili Taylor
  • Gerçek İsmi:  Lili Anne Taylor
  • Mesleği:  Aktris, Müzisyen, Senarist
  • Doğum Yeri:  Glencoe, Illinois, ABD
  • Doğum Tarihi:  20.02.1967 (52 yıl önce)
  • Burcu:  Balık
  • Boyu:  1.57 m

Lili Taylor Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Leatherface 2017 Korku Oyuncu 5,0 9
To the Bone
Kemiklerine Kadar
2017 Komedi Oyuncu 6,8 27
Blood Ties 2013 Suç Oyuncu 6,5 9
The Conjuring
Korku Seansı
2013 Korku Oyuncu 7,5 2262
About Cherry
Cherry'nin Hikayesi
2012 Dram Oyuncu 4,8 56
Brooklyn's Finest
Brooklyn'in Kralı
2009 Suç Oyuncu 6,7 30
Arizona Dream
Arizona Rüyası
1993 Fantastik Oyuncu 7,4 38
Say Anything...
Birşey Söyle
1989 Romantik Oyuncu 7,4 4
Mystic Pizza 1988 Komedi Oyuncu 6,2 12

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)