Laura Dern
Laura Dern
  • Gerçek İsmi:  Laura Elizabeth Dern
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı, Senarist
  • Doğum Yeri:  Los Angeles, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  10.02.1967 (52 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.79 m

Laura Dern Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Cold Pursuit
Soğuk İntikam
2019 Aksiyon Oyuncu 6,4 9
The Tale
Öykü
2018 Dram Oyuncu 7,3 4
Downsizing
Küçülen Hayatlar
2017 Bilim Kurgu Oyuncu 5,7 22
The Founder
Kurucu
2016 Biyografi Oyuncu 7,2 28
Certain Women 2016 Dram Oyuncu 6,3 4
Strings
Bravetown
2015 Müzik Oyuncu 6,3 32
99 Homes
99 Ev
2014 Dram Oyuncu 7,1 23
Wild
Yaban
2014 Biyografi Oyuncu 7,1 204
When the Game Stands Tall
Yenilmez Şampiyon
2014 Spor Oyuncu 6,7 98
The Fault in Our Stars
Aynı Yıldızın Altında
2014 Romantik Oyuncu 7,7 6943
The Master
Usta
2012 Dram Oyuncu 7,1 19
Everything Must Go
Herşeyim Satılık
2010 Komedi Oyuncu 6,4 15
October Sky
Ekim Düşü
1999 Biyografi Oyuncu 7,8 25
Citizen Ruth 1996 Dram Oyuncu 7,0 4
A Perfect World
Kusursuz Dünya
1993 Suç Oyuncu 7,5 39
Jurassic Park 1993 Macera Oyuncu 8,1 250
Wild at Heart
Vahşi Duygular
1990 Suç Oyuncu 7,2 16
Blue Velvet
Mavi Kadife
1986 Gizem Oyuncu 7,8 2

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)