Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Kris Kristofferson
Kris Kristofferson
  • Gerçek İsmi:  Kristoffer Kristian Kristofferson
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Brownsville, Texas, ABD
  • Doğum Tarihi:  22.06.1936 (83 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.82 m

Kristoffer Kristofferson (d. 22 Haziran 1936, Brownsville, Texas), Amerikalı aktör ve şarkıcı.
Kris Kristofferson Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Wheeler 2017 Dram Oyuncu 5,9 0
Traded 2016 Western Oyuncu 5,1 25
Dolphin Tale 2
Yunus Masalı 2
2014 Aile Oyuncu 6,4 84
Deadfall
Ölüme Doğru
2012 Suç Oyuncu 6,3 17
Joyful Noise
Neşeli Gürültü
2012 Müzik Oyuncu 5,8 2
Dolphin Tale
Dostluğun Gücü
2011 Aile Oyuncu 6,9 92
He's Just Not That Into You
Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 Romantik Oyuncu 6,4 318
Dreamer: Inspired by a True Story
Hayalperest
2005 Spor Oyuncu 6,9 22
The Jacket
Çıldırış
2005 Gizem Oyuncu 7,1 128
Blade 3: Trinity 2004 Aksiyon Oyuncu 5,9 513
Blade 2 2002 Aksiyon Oyuncu 6,7 202
Dance with Me
Aşk ve Dans
1998 Müzik Oyuncu 5,9 0
Blade 1998 Aksiyon Oyuncu 7,1 195
Fire Down Below
Ateş Altında
1997 Aksiyon Oyuncu 5,0 1
Convoy
Konvoy
1978 Aksiyon Oyuncu 6,3 2
Bring Me the Head of Alfredo Garcia
Bana Onun Kellesini Getirin
1974 Aksiyon Oyuncu 7,5 2

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)