Kevin Costner
Kevin Costner
  • Gerçek İsmi:  Kevin Michael Costner
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Lynwood, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  18.01.1955 (64 yıl önce)
  • Burcu:  Oğlak
  • Boyu:  1.85 m

Kevin Costner (d.18 Ocak 1955), Amerikalı sinema oyuncusu ve yönetmen. Genellikle kendi filmlerini yönetmiştir. Aldığı Oscar, BAFTA ve Altın Küre ödüllerinin yanı sıra oyunculuğuyla 6 kez Razzie ödülüne layık görülmüştür. Fanatik bir Arsenal taraftarıdır. Sinemanın yanı sıra aynı zamanda Modern West adlı bir rock grubunda da vokalistlik yapmaktadır.
Kevin Costner Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Highwaymen 2019 Suç Oyuncu 7,2 18
Whitney 2018 Belgesel Oyuncu 7,2 1
Molly's Game
Molly'nin Oyunu
2017 Suç Oyuncu 7,5 25
Hidden Figures
Gizli Sayılar
2016 Biyografi Oyuncu 7,8 100
Criminal
Suç/lu
2016 Aksiyon Oyuncu 6,3 392
McFarland, USA 2015 Spor Oyuncu 7,4 182
Black or White
Siyah ya da Beyaz
2014 Dram Oyuncu 6,6 45
Draft Day
Karar Günü
2014 Spor Oyuncu 6,8 118
3 Days to Kill
Son Üç Gün
2014 Aksiyon Oyuncu 6,2 141
Jack Ryan: Shadow Recruit
Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Oyuncu 6,2 248
The Company Men
Şirket Adamları
2010 Dram Oyuncu 6,8 19
Mr. Brooks
Bay Brooks
2007 Suç Oyuncu 7,3 27
The Guardian
Koruyucu
2006 Macera Oyuncu 6,9 46
The Upside of Anger
Öfkeli Aşıklar
2005 Komedi Oyuncu 6,9 11
Rumor Has It...
Gerçek Dedikodu
2005 Romantik Oyuncu 5,5 18
Open Range
Uzak Ülke
2003 Western Yönetmen 7,5 34
Open Range
Uzak Ülke
2003 Western Oyuncu 7,5 34
Dragonfly
Sonsuz Aşk
2002 Dram Oyuncu 6,1 50
3000 Miles to Graceland 2001 Aksiyon Oyuncu 6,0 7
Thirteen Days
Yakın Tehlike
2000 Dram Oyuncu 7,3 7
Message in a Bottle
Aşk Mektubu
1999 Romantik Oyuncu 6,2 16
The Postman
Haberci
1997 Macera Yönetmen 6,0 35
The Postman
Haberci
1997 Macera Oyuncu 6,0 35
Waterworld
Su Dünyası
1995 Macera Oyuncu 6,2 191
Wyatt Earp 1994 Western Oyuncu 6,7 39
A Perfect World
Kusursuz Dünya
1993 Suç Oyuncu, Yönetmen 7,5 39
Robin Hood: Prince of Thieves
Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 Macera Oyuncu 6,9 41
JFK 1991 Dram Oyuncu 8,0 36
Revenge
İntikam
1990 Aksiyon Oyuncu 6,2 5
Dances with Wolves
Kurtlarla Dans
1990 Macera Yönetmen 8,0 45
Dances with Wolves
Kurtlarla Dans
1990 Macera Oyuncu 8,0 45
Field of Dreams
Düşler Tarlası
1989 Dram Oyuncu 7,5 13
No Way Out
Çıkış Yok
1987 Aksiyon Oyuncu 7,1 8
The Untouchables
Dokunulmazlar
1987 Suç Oyuncu 7,9 163
Silverado 1985 Western Oyuncu 7,2 20

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)