Ken Watanabe
Ken Watanabe
  • Gerçek İsmi:  Kensaku Watanabe
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Uonuma, Japonya
  • Doğum Tarihi:  21.10.1959 (60 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.85 m

Ken Watanabe Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Godzilla: King of the Monsters
Godzilla: Canavarlar Kralı
2019 Bilim Kurgu Oyuncu 6,6 15
Pokemon Detective Pikachu
Pokemon Dedektif Pikachu
2019 Macera Oyuncu 6,9 42
Bel Canto
Tutsak
2018 Dram Oyuncu 5,1 3
Ikari 2016 Gizem Oyuncu 7,2 0
The Sea of Trees 2015 Dram Oyuncu 6,0 35
Godzilla 2014 Aksiyon Oyuncu 6,4 600
Inception
Başlangıç
2010 Bilim Kurgu Oyuncu 8,8 167
Letters from Iwo Jima
Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Savaş Oyuncu 7,9 82
The Last Samurai
Son Samuray
2003 Aksiyon Oyuncu 7,7 857

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)